Képalkotás képessége

Ahhoz, hogy újra emelt fővel élhessünk a több ezer (bátrabbak számára több tízezer) éve oltalmazó Hazánkban a Kárpát-medencében, meg kell értenünk az ősi nyelvünkben rejlő üzeneteket és tanításokat.

Tudnunk kell arról, hogy egy nemzetközi nyelvészekből álló tudós csoport megvizsgálta az összes élő és holt nyelvet. Kutatásuk célja az volt, hogy kiderítsék, mely nyelv kapcsolódik legtöbb szállal a föld ősnyelvéhez. A legtöbb ősi szógyököt 68%-kal a magyar nyelv őrizte meg, utána következtek a türk nyelvek 35%-kal, majd a szanszkrit 12%-kal és a germán nyelvek 5%-kal.

Áttekintve a magyar nyelvet beszélő feltalálók hosszú sorát (a gyufától az atombombáig) rájöhetünk végre, hogy anyanyelvünkkel a tudás és a teremtés nyelvét kaptuk ajándékba.

Visszatérve a teremtéshez nézzük végig a KÉP szógyökkel rendelkező szavainkat és máris megkapjuk a hatalom megszerzéséhez, gyakorlásához és fenntartásához feltétlen szükséges KÉPESSÉGET. Visszatérő gondolat ezen a honlapon, hogy a rend és a rend kialakításához szükséges hatalom visszaszerzése köreinkben bensőnkből- kifelé, alulról-felfelé haladva
történjen. Tehát,

VÁLTOZTASD MEG MAGAD, ÉS MEGVÁLTOZIK KÖRÜLÖTTED A VILÁG IS!

KÉPES vagy rá?

Ragadjunk ki néhányat a KÉP szavunkból KÉPzett szavainkból, amit más néven szóbokornak is hívunk, hogy megértsük a KÉPalkotás KÉPességének kulcsfontosságát.

KÉPES: Akinek tehetsége van valamire. Magyarul, ha meg tudod alkotni a képet és kitartasz mellette, akkor meg fog valósulni.

KÉPTELEN: Nincs a fejedben kép, vagy ha van, akkor nem tartasz ki mellette.

KÉPESSÉG: Valamely teljesítményre, tevékenységre való testi-lelki adottság, rátermettség.

KÉPZELET: Az a lelki tevékenység, képesség, amellyel valaki a tudatában a valóság ismert elemei alapján új képet tud alkotni.

KÉPZŐ: Új szót létrehozó toldalék.

KÉPZŐDIK: Alakul, keletkezik, létrejön.

KÉPEZ: Valamire, különösen szakmára, hivatásra tanítással, gyakoroltatással felkészít.

KÉPZETTSÉG: Valamely ismeretkörben vagy szakmában szerzett jártasság, tanultság.

KÉPVISELŐ: Küldött, valakinek a személyét képviseli.

KÉPLÉKENY: Könnyen gyúrható, alakítható.

KÉPMUTATÁS: Mást mutat magáról, mint amilyen valójában.

KÉPZELGŐ: Lebecsülő jelentésű szó. Csak ábrándozik a képről, nincs komoly szándéka megvalósítani azt.

KÉPLET: Matematikai meghatározása. Tudományos összefüggések, törvényszerűségek algebrai jelekből álló, általános érvényű rövid kifejezése.

KÉPLETES: Képpel, példálódzva kifejezett.

KÉPEST: Valamihez, valakihez hasonlítva, viszonyítva.

KÉPZAVAR: Össze nem illő.

KÉPESÍT: Megszerzett ismeret és vizsga alapján valamely szakma, foglalkozás folytatására való jogosultság.

KÉPEZ: Valamely szakmára, hivatásra, gyakoroltatással felkészít.

A KÉP szóbokor áttanulmányozása során megérthetjük, hogy a magyar nyelv a teremtést a KÉP alkotáson keresztül tanítja, mutatja meg nekünk.

A teremtő munkához az alkotáshoz elengedhetetlenül fontos, hogy elménkben megszülessen egy ötlet, amit átgondolunk, majd a végén kialakuljon bennünk egy KÉP, amit akár papírra vetve megtervezünk, méretezhetünk (KÉPLETTEL), kiszínezhetünk, hogy minél életszerűbb legyen a végeredmény, de lehet, hogy mindezt csak a KÉPzeletünkben valósítjuk meg. A megalkotott KÉP megvalósulásához az érzelmi töltés ad energiát.

A teremtés kulcsfontosságú lépése a KÉPALKOTÁS.

Tudod jól, mert életedben megtapasztaltad, hogy ha a fejedbe vettél valamit (A KÉPET) és nap, mint nap éltetted ezt a KÉPET, akkor a vágyad megvalósult. Ez a teremtés kulcsa.

1. Feladat a KÉP megalkotása. A megvalósítandó KÉP jelenthet egyéni, családi cél elérését,
de szolgálhatja a magyar társadalmat, a Földanyánkat és a Föld társadalmait, élővilágát is.

Értsd meg, hogy a teremtésben nincs határ.

Példának hozhatjuk Mahatma Gandhit, aki képalkotó képességével és tudati energiájával felszabadította Indiát Nagy-Britannia gyarmati függőségéből. Az általa megalkotott képet több millió indiai látta maga előtt és több tízezer cselekedett és vállalta az áldozatot a közös KÉP megvalósításáért.

2. A KÉP éltetése. Ha tudatodat foglalkoztatod a KÉP megalkotásával és a hozzá vezető út megkeresésével, akkor elméd energiát bocsájt ki. Ezt a kisugárzott energiát a környezeted úgy érzékeli, hogy elszánt vagy és elhivatott. Ha kitartóan és szeretet teljesen haladsz a KÉP megvalósítása felé, akkor segítők állnak melléd, akik a KÉPedet látni fogják, és a sajátjuknak érzik, ezért elkezdenek segíteni neked.

A tudás birtokában most már beavatott vagy! Érted már, hogy a média miért jelent hatalmi ágat?

Érted már, hogy a televízióban leadott műsorokkal befolyásolni lehet a társadalom tudati szintjét és ezen keresztül a sorsát? Érted már, hogy a média birtoklása és működtetése nemzetbiztonsági kérdés???

A XXI. században az emberek gyerekkoruktól kezdve a szabadidejük nagy részét, napi 3-5 órát töltenek televízió nézéssel. Gondolataikat, beszélgetéseik témáját, ismereteiket a világról innen szerzik meg és azt valóságnak élik meg. A felébredt emberek azonban már tudják, hogy a TV-ben és az újságokban megjelenő hírek lelkivilágunkat, gondolatainkat rossz irányba befolyásolják. Ha megnézünk egy híradót, akkor az az érzésünk támad mintha egy bűnügyekkel foglalkozó műsort néznénk.

Ha Te vezetnéd az országot, akkor a bűnügyeket tennéd a főhírek helyére, vagy a társadalom számára fontos és felemelő történéseket helyeznéd középpontba?

Akiben még nem tudatosult volna:

1. A média nemzetközi kézben van és nem magyar kézben.

2. A média olyan hibás tudásokat és viselkedésmintákat közvetít, amely aláássa a lelki békét, a családi harmóniát és a nemzeti önrendelkezést, ezen kívül veszélyt jelent Földanyánk élővilágára is.

Összefoglalva tehát, a média a hibás tudás terjesztésével életellenes tevékenységet folytat.

3. A média ?mivel tudat befolyásoló tényező- a legfontosabb hatalmi ág. A médiának nagyobb hatalma van, mint a mindenkori ?magyar" kormánynak.

4. Mivel maga a rendszer a hibás, így a ?köztelevízió" sem mondhatja ki a teljes igazságot.

Mit tesz a háttérhatalom médiája:

- megoszt és szembeállít: a városit a vidékivel, az autóst a biciklissel, a nyugdíjast az aktívval, cigányt a magyarral a beteget az orvossal stb.

- a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, az anyagi javak megszerzésével vagy valaki, ezen kívül erősíti az egót.

- bulvár hírekkel, pletykákkal züllesztik a magyarság lelkületét, ezzel elterelik az emberek figyelmét arról, hogy a saját portájukon kellene rendet rakniuk. Iriggyé, önzővé és sivárrá teszik lelküket.

- az ösztönös énedet erősítik (elsorvasztva a tudatos énedet) a szex és a testiség mértéktelen sugárzásával. Élj a mának, használd a másik testét igényeid kielégítésére, ha meguntad állj tovább. Cseréld le feleségedet egy fiatalabbra stb.

Fenti média célokat a szabadkőművesek fogalmazták meg, hogy szétzúzzák a tekintélyuralmi rendszereket, a nemzeti összetartozás érzését és a családokat. Céljuk a világ társadalmai fölötti teljes hatalom (világkormány) megvalósítása. Ők már évszázadok óta éltetik ezt a képet és ez alapján szervezik meg összehangolt munkájukat.

Ez ma már nem titok. Rendszerüket úgy hívják, hogy NEW WORLD ORDER azaz új világrend. Az emberek teljes ellenőrzésére és kifosztására irányul. Az ÉBREDÉS fejezetben Aaron Russo-val készített riport erről szól. Az üzenet megértése után ne foglalkozzunk túl sokat a sötét erőkkel, mert figyelmünkkel őket éltetjÜk ezen kívül elvonja energiánkat a teremtéstől.

A képalkotásnak tehát mágikus ereje van, mely formálja életünket.

Tudnunk kell azt is, hogy nem csak a fekete mágia létezik, hanem teremtő fehér mágia is, mely százszorta erősebb az ártó erőknél.

Ezek után hatalmunkban áll azt mondani, hogy olyan televíziót vagyunk hajlandóak nézni, amely emeli a magyar emberek tudati és lelki állapotát. Példa értékű emberekről, eseményekről számol be. Mintát ad az összefogásra, az együttérzésre, segítő készségre, áldozat vállalásra. A belső értékeket többre tartja a külsőségeknél és megmutatja a harmónia felé vezető utat (test-szellem-lélek egyensúlya). Tudnod kell azt is, hogyha magadban rendet raksz, akkor kívülről is szebbé válsz.

Ha meg akarjuk teremteni a Földanyánkat és élővilágát tiszteletben tartó és velük együttműködésben létező Szerves Társadalmat, ahhoz vissza kell szereznünk a tudatunk feletti hatalmat.

Most pedig vedd vissza az életed és a tudatod feletti hatalmat!

Te vagy a főnök és Te döntöd el, hogy az érzékszerveiden - mint kapukon keresztül - mit engedsz be a tudatodba.

Te döntöd el, hogy milyen műsort nézel meg, hogy milyen rádióadást hallgatsz meg és dönthetsz úgy is, hogy ameddig a média nem foglalkozik a munkával fedezett közpénzrendszer kérdésével, addig nem kapcsolod be a TV-jüket és nem hallgatod a rádiójukat és nem olvasod az újságjaikat.

Tudd, hogy a figyelmeddel táplálod a politikusokat és az őket éltető médiát és ezzel magát a kifosztáson alapuló rendszert, figyelmed megvonásával pedig eltudod őket sorvasztani.

Most, hogy már nem tudják elvonni a figyelmedet, vedd ki a részed a közös KÉP megalkotásában.

A Szerves Társadalomról megalkotott KÉPET a Szent Korona Országai fejezet alatt fogjuk életre hívni és éltetni!

Légy részese a munkának!

Áldás.

Kapcsolat, elérhetőségeink

Ha részt kívánsz venni a mozgalomban vagy formálni szeretnél a honlapon, írj kérlek nekünk: elokozossegek@gmail.com

Hírlevelünkre ide kattintva tudsz feliratkozni: http://elokozossegek.hu/hirlevel